Agenda – un instrument eficient în biserică


La începutul acestui an fiecare membru al Bisericii Penticostale „Filadelfia” Suceava a primit o agendă, care constituie un instrument de lucru extrem de eficient. 

Este o idee nouă, implementată o dată cu începerea acestui an și personal cred că este o idee extraordinară! Nu am auzit până acum de vreo biserică penticostală care să aibă o astfel de agendă. Cu siguranță în Suceava nu este vreo biserică penticostală care să aibă o agendă a bisericii…

Agenda este proiectată în așa fel ca să dezvolte relația noastră cu Dumnezeu și cu a fraților. La fiecare zi din an se află un text din Biblie, recomandat spre a fi citit, și există un spațiu în care poți nota măcar o idee cu care Dumnezeu te luminează. Spațiul din agendă pentru fiecare duminică este mai consistent, astfel oferindu-ne posibilitatea de a nota ideile principale din mesajele biblice ce vor fi rostite în serviciile divine, în agendă menționându-se cu roșu textele biblice din care se va predica. Toate acestea  contribuie într-un mod consistent la dezvoltarea relației noastre cu Dumnezeu, astfel având posibilitatea să pășim în profunzimea părtășiei cu EL.

În ceea ce privește dezvoltarea relațiilor cu ceilalți s-a atașat o agendă telefonică cu numerele de telefon ale tuturor membrilor din biserică,

aceasta fiind o bază necesară pentru fiecare persoană ce formează Trupul lui Hristos. Pe lângă aceasta, având în vedere unitatea comunității și direcționarea tuturor spre aceeași țintă, în prefața agendei este prezentat Manualul Bisericii „Filadelfia” și angajamentul pe care trebuie să-l facă fiecare membru al bisericii în anul 2012.

Având în vedere toate acestea consider că o astfel de agendă este necesară și extrem de eficientă pentru o comunitate de credincioși locală. Printr-o astfel de agendă se poate răspunde într-un mod actual numeroaselor nevoi ale credincioșilor din perioada contemporană!

2 gânduri despre &8222;Agenda – un instrument eficient în biserică&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s