ANUNȚ OFICIAL: Școlile din Suceava vor fi închise luni


Luni, 10 decembrie 2012, toate școlile din județul Suceava vor fi închise datorită ninsorilor abundente căzute în județ, iar pe toate drumurile din județ se circulă cu dificultate din cauza zăpezii. 

Toate şcolile din judeţul Suceava vor fi închise, luni, potrivit unei decizii a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, a anunţat prefectul Florin Sinescu, care a menţionat că situaţia a fost determinată de ninsorile abundente căzute în judeţ, transmite corespondentul MEDIAFAX. Potrivit prefectului, în şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava s-a stabilit ca luni toate cele 823 de unităţi şcolare din judeţ să fie închise întrucât s-au anunţat ninsori abundente până luni seară. „Este foarte multă zăpadă şi deplasarea copiilor este dificilă”, a spus prefectul. El a menţionat că şcolile vor fi închise doar în cursul zilei de luni.

Inspectoratul Școlar Suceava a anunțat că toate unitățile de învățământ din județ vor fi închise luni. Pe toate drumurile din judeţ se circulă cu dificultate din cauza zăpezii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s